Tino Martin op het 5 mei-concert

Veronica Superguide logo
Tino Martin op het 5 mei-concert

Tino Martin over vals 5 mei-optreden: ‘Zwaar kl*te!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het 5 mei-concert ging dit jaar niet zo lekker voor Tino Martin. Martin zong enorm vals en de show zorgde voor plaatsvervangende schaamte én hilariteit. In Shownieuws blikt de zanger terug op de muzikale ramp.

Het optreden van Tino Martin op Bevrijdingsdag ging niet zo best. De zanger zong zó vals dat kijkers zich met terugwerkende kracht afvroegen of die hele bevrijding nou wel écht nodig was geweest.

Eeuwig zonde, want de rest van de artiesten stonden er wél goed op.

Voor Martin zelf was het mislukte optreden natuurlijk óók doffe ellende. In showbizzrubrieken werd geopperd dat Tino waarschijnlijk aan de drank of verdovende middelen zat. In Shownieuws blikte de zanger terug op de blamage.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zwarte bladzijde

“Dat optreden op 5 mei kun je wel een zwarte bladzijde uit mijn leven noemen. Maar het is een bladzijde uit een boek met 1.000 pagina’s, met hoofdstukken vol leuke dingen en hoogtepunten. Ik kijk erop terug en het was zwaar klote. Ik was er gewoon nog niet klaar voor: ik had kort daarvoor corona gehad en níet de lichtste vorm. Het is niet dat ik me daarvoor ga verontschuldigen, maar ik wil wél laten zien: hier ben ik weer.”

Lees verder