Rob Goossens en Tino Martin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens en Tino Martin

'Valse' Tino Martin krijgt wind van voren: 'Ik vind het écht niet kunnen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De uitgesproken RTL Boulevard-mediadeskundige en Telegraaf-journalist Rob Goossens ging eerder vanavond in Boulevard helemaal los op zanger Tino Martin, die vanochtend als een van de ambassadeurs van de vrijheid hier en daar in de mist ging tijdens zijn eerste bevrijdingsconcert.

Op twitter klonk enorm veel kritiek. Tino - die de toch al niet in een hele lekkere flow zat - zal wel dronken zijn geweest, zo bitchten kijkers. Hij kreeg een flinke bak online derrie over zich heen. Nu weten we waarom het niet lekker ging. Tino kampte nog steeds met de gevolgen van een coronabesmetting, zo verklaarde hij op Instagram...

Rob Goossens gaat los

"Ik wist niet wat ik zag, jongens", begon Rob zijn rant. Toegegeven: hij wist op dat moment natuurlijk nog niets van de uitleg van Tino; die kwam pas later. Anyway: Rob was er echt van overtuigd dat Tino had gezopen (of zelfs meer dan dat) - in hindsight een pijnlijke uitspraak, nu we weten dat hij nog steeds worstelde met de nasleep van zijn coronabesmetting. "Hij zal wel lam zijn geweest." Vervolgens sprong sterrenstylist Leco in de bres voor Tino. Maar nee hoor: Rob was niet overtuigd.

'Vind het niet kunnen'

"Ik vind het gewoon echt niet kunnen", sneerde Rob. "Hij was dus ambassadeur van de vrijheid hè?", waarna de journalist op een gegeven moment een snuif-geluid maakte en suggereerde dat Tino misschien wel een lijntje had gedaan. "Als je zo slecht zingt dan uh...nou ja, laat ik deze maar niet afmaken.

RTL Boulevard is elke dag om 18:35 uur te zien op RTL 4.

Lees verder