Tino Martin, geplande overval

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tino Martin, geplande overval

Heftig: Tino Martin moest onderduiken vanwege dreiging overval!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het waren zenuwslopende dagen voor Tino Martin en zijn vriendin Kimberley. Volgens de Telegraaf moest de zanger vorige week enkele dagen zijn huis ontvluchten omdat er sprake was van een dreiging om zijn huis te overvallen. 

Volgens de krant waarschuwde de politie hem om tijdelijk ergens anders te verblijven, zodat zij extra beveiliging konden regelen. Hoe de politie aan deze informatie kwam, is niet duidelijk.

Mogelijk doelwit

Tino Martin is logischerwijs erg geschrokken dat dit hem overkomt. "Mijn vriendin en ik werden vorige week vrijdag door de politie op de hoogte gesteld. De informatie was zeer summier en kwam erop neer dat we mogelijk doelwit zouden zijn van een gewapende overval", laat hij weten aan de krant. "De politie adviseerde dringend tijdelijk elders te gaan wonen." Dit advies nam de zanger dan ook direct ter harte.

Beveiligd ten top

Inmiddels zijn de twee weer thuis en zijn de nodige maatregelen getroffen, zoals zowel binnen als buiten bewaking en ook zijn er technische en bouwkundige maatregelen getroffen om hem en zijn vriendin in veiligheid te houden. De zanger is blij dat hij vroegtijdig op de hoogte is gesteld, al snapt hij niet dat ze het op hem hebben voorzien omdat er 'niets van grote waarde' in huis is. "Iedereen is extra alert. Het is wel vervelend dat we ons huis uit moesten, maar gelukkig is nu alles veilig." 

BN'ers in de problemen

Tino Martin is overigens niet de eerste BN'er die met overvallers te maken krijgt. Eerder beleefden Nikkie de Jager, Fred van Leer en ook voormalig realityster Amanda Balk al bange tijden toen hun grootste nachtmerrie werkelijkheid werd. Ook bij René van der Gijp is ooit een poging gedaan, maar die mislukte omdat zijn auto beveiligd glas had.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder