Rob Goossens over de familie Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens over de familie Meiland

Rob Goossens over miljoenenvermogen Meilandjes: ‘Daar schrik ik van’

|
|

Laatste update:

De Meilandjes verhuizen binnenkort naar een nieuwe villa in Noordwijk en daarvoor hebben ze 2,7 miljoen euro cash (!) neergetikt. Mediadeskundige Rob Goossens schrok hier enorm van.

We wisten dat ze naar Noordwijk terug zouden gaan en daar staan een paar mooie huizen te koop,” vertelt hij bij RTL Boulevard, “maar dat je gewoon 2,7 miljoen hoppakee neerlegt, dat is nogal wat.”

‘Gigantisch vermogen’

Rob duizelt nogal van deze cijfers. “Hun televisiecarrière heeft natuurlijk nog niet zo heel lang geduurd en dan heb je dus in no time een gigantisch vermogen bij elkaar verdiend.” Maar de mediadeskundige vindt het wel een beetje onhandig. “Als je zo veel geld hebt, kun je ook wat geld loskrijgen bij de bank voor een hypotheekje en de rest gewoon investeren. Dat lijkt mij zinvoller.

Zes ton te veel

De Meilandjes kochten de villa van de drummer van Kensington, maar volgens een vastgoedexpert hebben ze zeker zes ton te veel betaald. Toch denkt Rob dat ze dat geld niet gaan missen. “Als je 2,7 miljoen zo lachend kunt neerleggen, denk ik niet dat Martien en Erica daar ook maar een seconde slaap om gaan verliezen.

Maxime en Leroy

De grote villa zal wel wat leger aanvoelen voor Martien en Erica, want Maxime heeft haar vleugels gespreid en het nest verlaten. De aanstaande moeder zit al in haar nieuwe huis in Noordwijk samen met de kleine Claire en haar vriend Leroy.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder