Martien en Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland

Déze BN'er verkocht zijn villa aan Martien en Erica Meiland

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland-realitysterren Martien en Erica Meiland wisten hun chateau in Frankrijk én hun 'illegale' Hengelose villaboerderij te verkopen dus kwam er ruimte vrij om een nieuwe onderkomen te bemachtigen: deze riante villa in Noordwijk. Die namen ze over van niemand minder dan... de drummer van Kensington!

Niles van den Berg mag met recht 'wat goééééd' schreeuwen. Zo vaak als maar kan. Hoezo? Nou, zo legde hij vanochtend uit bij de 538 Ochtendshow van Frank Dane, hij wist zijn villa voor een machtig mooi bedrag aan Martien en Erica te verpatsen. Die legden er bijna 2,7 miljoen euro voor neer en Niles kocht het ooit voor veel minder. Lekker.  

Niles over zijn villa

Niles wist van te voren al zo goed als zeker wie zijn woning toentertijd kwam bezichtigen. "De makelaar zei dat er iemand langskwam die van wijn hield, dus toen wist ik voldoende." Hij verkast zelf overigens naar Amsterdam.

Perfecte villa

Volgens Niles is zijn Noordwijkse villa héél geschikt voor Martien en Erica. "Dit is natuurlijk een perfect huis voor hun. Ze waren op zoek naar een huis waar ze met z'n tweeën konden wonen. Wel apart, maar toch met elkaar!" Dat kan bij hem prima. Niles en zijn vader - een aannemer - maakte een appartement in de villa. Daar gaat een van de twee dus wonen. Er staat nog een heel belangrijk ding op zijn to do-list voor de overdracht: "het hok beneden leeghalen voor alle wijn".

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder