Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Groot nieuws voor Martien en Erica Meiland: 'het is gelukt!'

|
|

Laatste update:

SBS6-realitysterren Martien en Erica Meiland kunnen opgelucht ademhalen: ze hebben hun Hengelose woonboerderij verkocht!

Door gedoe met het bestemmingsplan van het perceel en gemeente Bronckhorst - "gezeik", zou Martien vast zeggen - werd duidelijk dat de fam, inclusief dochter Maxime, helemaal niet met drie verschillende huizen op het erf mocht wonen. Zo hadden ze het wél gecreëerd. Nu is het de Meilandjes toch nog vrij snel gelukt om de boerderij te verkopen! Nu alleen hun Franse Chateau nog.

We hebben een podcast met kijktips!

Huizenjacht

Dat schrijft Erica op haar Insta. "Het is gelukt, in de stille verkoop! Nu op zoek naar een nieuw stulpje......?" Vooral die laatste zin is een tikkie juicy, zo zullen fans van de fam vast al weten. Volgens huizensite Bekende Buren hoeven Martien en Erica helemaal niet meer op zoek naar een nieuw stulpje. Het schijnt dat ze dit paleisje in Noordwijk gaan bewonen.

En hoe zit het met Maxime?

Diezelfde site had eerder ook al een - eveneens nog niet bevestigde - scoop te pakken: Maxime Meiland en haar vriend Leroy zouden gaan samenwonen in déze ruime woning in haar oude hometown Noordwijk. De reden dat niemand van de fam op deze geruchten heeft gereageerd? Dat weten we niet. Het zou te maken kunnen hebben met het nieuwe Chateau Meiland-seizoen. Daar staat de huizenjacht centraal dus... we moeten ook nog iets te kijken hebben!

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag én donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Chateau Meiland is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Lees verder