Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica en Martien Meiland

Binnenkijken: 'Dit is het nieuwe huis van Martien Meiland'

|
|

Laatste update:

De huizensite Bekende Buren heeft weer een scoop te pakken! Eerder wisten ze te onthullen waar Maxime Meiland en haar vriend Leroy schijnen te gaan wonen en nu denkt het platform te weten waar Martien en vermoedelijk ook Erica binnenkort neerstrijken.

Hij zou teruggaan naar de plek waar hij en zijn gezin jáááren woonden: hometown Noordwijk. "In Noordwijk weten ze het zeker: Martien Meiland zou deze miljoenenvilla hebben gekocht", schrijft de site bij beelden waar de Funda-fanaat van gaat watertanden.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Dikke villa

Het pand in kwestie is een waar chateauwaardig paleisje van in totaal 327 m2, inclusief 10 kamers, waaronder 5 slaap- en 4 badkamers verdeeld over drie woonlagen. Lekker! "Er hangt een prijskaartje aan van iets onder de 2,7 miljoen euro en nadat Martien een bod zou hebben gedaan, zou hij met de verkoper het eens zijn geworden over de koopprijs." De verkoper van de villa is de drummer van rockband Kensington, schrijft Bekende Buren.

Het nieuwe Chateau Meiland-seizoen

Of dit allemaal klopt? Dat weten we niet, Martien heeft op het moment van schrijven nog niet op het gerucht gereageerd. We gaan het waarschijnlijk allemaal pas zien in het aankomende seizoen van Chateau Meiland, dat begin volgende maand van start gaat op SBS6. De zender beloofde dat de huizenjacht van Martien en Erica een grote rol krijgt in de nieuwe afleveringen. Ze moeten hun woonboerderij in Hengelo verlaten omdat Maxime en Erica er illegaal wonen - in het bestemmingsplan staat namelijk dat er maar één huishouden op het perceel mag wonen. Wat een gezeik!

Binnenkijken: 'Dit is het nieuwe huis van Martien Meiland'
Foto: William Rutten/SBS6

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag én donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Chateau Meiland is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Lees verder