Maxime Meiland en vriend Leroy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland en vriend Leroy

Binnenkijken: 'Dit is het nieuwe huis van Maxime Meiland en Leroy'

|
|

Laatste update:

We wisten al dat realityster Maxime Meiland en haar vriend Leroy naar een huis zochten om in samen te wonen en het lijkt erop dat ze nu een chateauwaardig paleisje hebben gevonden om in te wijnen!

De maatschappelijk betrokken Meiland-dochter showde nog niet zo heel lang geleden hoe ze samen met dochtertje Claire woonde op de boerderij in Hengelo. Maar na problemen met de gemeente, moesten Martien, Erica en dus ook Maxime op zoek naar een nieuw stulpje. Paps en mams zijn al volop aan het bezichtigen geslagen, maar als we Bekende Buren mogen geloven, is 'Max' die fase al voorbij!

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Chateauwaardig

Volgens de huizensite tikten Maxime en haar bae Leroy een 'luxe twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk' op de kop. Dat zou betekenen dat Maxime terugkeert naar haar hometown van vroeger! Het zou gaan om een optrekje van 139 vierkante meter met een tuin van 80 vierkante meter. "In totaal hebben de tortelduifjes de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers."

Cashen, cashen, cashen

Binnenkijken bij de vermoedelijke nieuwe woning van de twee? Dat kan hier. Maxime zelf heeft nog niet op het nieuws gereageerd, maar Bekende Buren is vrij zeker van haar zaak. De site beschreef ook hoe het zit met Leroys vorige woning. "Leroy verkocht zijn appartement in Hoofddorp met een mooie winst en dat geld kan hij nu besteden aan hun nieuwe optrekje." En... hoeveel zou dat dan hebben gekost, vragen we ons superschaamteloos af? "Maxime en Leroy zouden de woning hebben gekocht voor een prijs van 729.000 euro."

Lees verder