Maxime Meiland en Hugo de Jonge

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland en Hugo de Jonge

Maxime Meiland neemt het op voor Hugo de Jonge

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland springt in de bres voor minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Ze kwam een filmpje tegen van een gekkie die de vicepremier lastigvalt en schuift haar frustratie niet onder stoelen of banken.

Het filmpje in kwestie, waarin een vrouw De Jonge op straat achtervolgt, gaat veelvuldig rond op social media (ook Dit Was Het Nieuws liet 'm zien) en ook Maxime kreeg de beelden onder ogen. Het frustreerde haar enorm, zo deelde ze op haar Insta-Stories.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Maxime's bloed kookt

"Ik kom echt in liefde", wauwelde de vrouw. Aan het einde van het filmpje schreeuwt ze al haar frustratie eruit en ze adviseerde de minister om het ook te doen. Kamerleden hebben hun afschuw al uitgesproken en ook Maxime kon haar ogen niet geloven. "Iemand die het op dit moment zo druk heeft met de crisis zo lastig vallen…", schrijft ze bij het filmpje. "Hoe haal je het in je hoofd."

Maxime Meiland neemt het op voor Hugo de Jonge

Chateau Meiland

Fans kunnen Maxime's reilen en zeilen gedeeltelijk volgen via Insta, maar een tv-terugkeer zou natuurlijk ook wel weer lekker zijn. Kijkers moeten het nu al maanden zonder Chateau Meiland doen, maar... goed nieuws! Daar komt binnenkort verandering in. Nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 maart weer te zien op SBS6! Waar het nieuwe seizoen over zal gaan? Nou, misschien volgen we Maxime's huizenjacht wel. Ze gaat namelijk samenwonen met haar Leroy. Ook Martien en Erica gaan verkassen: ze zoeken as we speak naar een nieuw paleisje!

Lees verder