Nieuw seizoen Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw seizoen Chateau Meiland op SBS6

'Ruimte voor nieuwe liefdes' in nieuw seizoen Chateau Meiland

|
|

Laatste update:

SBS6 dropte eerder vandaag de eerste info over het nieuwe seizoen van reality-sensatie Chateau Meiland. Het wordt een juicy en hectische reeks met een gedwongen verhuizen, doe-het-zelf-ongelukjes, een bijtgrage Bommel én... nieuwe liefdes?!

"De familie legt net de laatste hand aan het inrichten van hun nieuwe huizen, maar de verf is nog niet droog of er barst een bom en ze moeten hun optrekje alweer verlaten", aldus SBS6. "Dit gedwongen vertrek en het tijdig vinden van een nieuw ‘chateau’ stelt de familie voor een ongekend groot probleem en zet hun wereld op zijn kop."

Problemen met het bestemmingsplan

Op het Hengelose perceel van de Meilandjes mag volgens het officiële bestemmingsplan maar één huishouden wonen, maar de fam maakte er drie. "Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed en dat terwijl ze net een nieuwe keuken hebben gekocht." Erica en Martien zitten al vol in de huizenjacht dus dat gaan we ongetwijfeld terugzien in de show. Ook schijnt Maxime al een nieuwe woning te hebben, samen met grote liefde Leroy.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Nog meer leed

De problemen van de fam blijven zich opstapelen! "Bijtgrage buldog Bommel is na de verhuizing definitief de weg kwijt en bij elk gilletje van Martien hapt hij toe." Ook zijn Martien en doe-het-zelven nog geen match made in heaven. "Zo ontdekt Martien proefondervindelijk dat ijskrabben met een nummerplaat leidt tot onherstelbare krassen op de voorruit."

Nieuwe liefdes

Ook komt de zender met een gigantische teaser! "Er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes...", aldus SBS6. Heeft Martien een vent aan de haak geslagen? Is er een man op Erica's pad gekomen? Nog een aantal weken wachten, dan weten we meer! 

Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart weer wekelijks op maandag én donderdag (vanaf 11 maart) om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl. Chateau Meiland is daarnaast ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.

Lees verder