Martien Meiland en Erica in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Erica in Chateau Meiland

Dit kost de nieuwe villa van Martien en Erica Meiland

|
|

Laatste update:

Martien en Erica Meiland zijn sinds kort de trotse eigenaar van een villa in Noordwijk. En dat mocht best wat kosten!

Vraagprijs

De zoektocht naar een nieuwe woning loopt als een rode draad door het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Maar in feite is de deal al lang en breed beklonken. In februari schreven we al dat Martien en Erica een miljoenenvilla in Noordwijk op de kop hadden getikt. De vraagprijs voor dit riante optrekje was een kleine 2,7 miljoen euro. Maar of de Meilandjes dit royale bedrag ook hebben betaald voor hun nieuwe onderkomen?

Woonboerderij

Shownieuws geeft vandaag het verlossende antwoord. De showbizzrubriek kreeg inzage in het kadaster en concludeert dat Martien en Erica Meiland de vraagprijs hebben betaald voor de villa. Dat komt neer op een bedrag van 2.695.000 euro. Ka-ching! Gelukkig hebben de Meilandjes wat te besteden: de realitysterren verkochten onlangs hun kasteel in Frankrijk én hun woonboerderij in Hengelo.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Gesteggel

Het is te hopen voor de familie Meiland dat zij in hun nieuwe onderkomen gelukkiger worden dan in hun laatste optrekje. Martien en zijn gezin voelden zich gedwongen Hengelo te verlaten na gesteggel met de gemeente. Hoe het ook zij, binnenkort staan de Meilandjes voor de zoveelste keer verhuisauto’s te dirigeren op hun oprijlaan!

Lees verder