Humberto

Veronica Superguide logo
Humberto

Optreden bij Humberto loopt in de soep

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De techniek liet Gerard Joling en Jeroen van de Boom flink in de steek bij Humberto. De twee artiesten redden zich er goed uit, met hun ‘sportzomerlied’ Alles op Oranje.

Als je Gerard Joling en Jeroen van de Boom uitnodigt voor je talkshow, dan wéét je dat het lawaaierig wordt én het sfeertje lekker wordt. Behalve als de talkshow Veronica Inside heet, maar dat is weer een ander verhaal.

Jeroen van de Boom en Gerard Joling trokken de hele aflevering naar zich toe, toen Van de Boom stemimitaties begon te doen van alle leden van De Toppers.

Na heel wat gegier was het dan eindelijk tijd voor Jeroen en Gerard om hun ‘oranjelied’ te zingen waar ze zo lang over gepraat hadden. De geluidsband bleek niet bestand tegen zoveel lolligheid en pleegde spontaan harakiri!

Optreden bij Humberto loopt in de soep

Vlak na het eerste couplet van Alles op Oranje stopte de muziekband. Even leek het om een dramatische stilte in het nummer te gaan, maar toen vertelde Jeroen van de Boom hoe het écht zat. “Er is een technisch probleem! De hele band valt uit. Maar dan is het wel lekker dat je achter een piano zit.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zo bleef er een soort ingetogen ‘oranjenummer’ over: een beetje vreemd, maar best leuk voor de afwisseling!

Na de afkondiging lachte Humberto Tan nog even hartelijk om de techniek. “De hele band stopt ermee? Wat is dát nou weer, joh?”

Je ziet Humberto elke werkdag rond de klok van 22:00 uur op RTL4.

Lees verder