Rob Goossens en Tino Martin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens en Tino Martin

Rob Goossens krabbelt terug: ‘Kan uitspraken Tino Martin niet hard maken’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gisteren ging Rob Goossens helemaal los op zanger Tino Martin, die tijdens zijn eerste bevrijdingsconcert hier en daar de mist inging… Vandaag komt de RTL Boulevard-mediadeskundige echter alweer terug op zijn keiharde woorden.

Rob Goossens gaat los op Tino Martin

Er was gister een hoop kritiek op Tino Martin tijdens bevrijdingsdag. Ook van de immer uitgesproken RTL Boulevard-mediadeskundige Rob Goossens. "Ik vind het gewoon echt niet kunnen. Hij was dus ambassadeur van de vrijheid hè?", waarna de journalist op een gegeven moment een snuif-geluid maakte en suggereerde dat Tino misschien wel een lijntje had gedaan. "Als je zo slecht zingt dan uh... nou ja, laat ik deze maar niet afmaken."

'Had het niet moeten zeggen'

Het zit Tino de afgelopen weken niet mee… Zo bleek dat zijn valse nootjes een gevolg zijn van corona. Presentator Luuk Ikink besloot Rob vanavond te confronteren met deze nieuwe informatie. Deze geeft aan dat ie het heel sneu vindt dat Tino corona heeft gehad, maaaaaaaaar: slechtere optredens zijn Tino niet vreemd, aldus Rob. “Er is altijd wel wat, maar het ligt nooit aan Tino.” Desalniettemin weet de deskundige zelf ook dat ie gisteren te ver is gegaan. Zijn suggestie dat Tino drank of drugs genuttigd had, kan hij niet hard maken. “Ik had het niet moeten zeggen”, sluit hij af.  

RTL Boulevard is elke dag om 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder