Tino Martin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tino Martin

Tino Martin over ‘vals’ M-optreden: ‘het is mijn schuld’

|
|

Laatste update:

Een tijdje geleden - op 1 april om precies te zijn - maakte volkszanger Tino Martin een héle slechte beurt bij talkshow M. Althans: als we de vele reacties op zijn 'valse' optreden mogen geloven. Nu reageert Tino voor het eerst zelf op alle ophef.

Tino Martin, die eerder ook al in de problemen kwam tijdens een optreden, kon twitter na zijn optreden in M beter mijden. Het platform stroomde over van de haatreacties in zijn richting. Tino zong overigens zijn versie van 'That’s What Friends Are For' - maar dat had 'ie beter niet kunnen doen, zo klonk het toen massaal.

Reactie Tino

Aan Privé TV geeft de zanger nu toe dat het... nou ja, wel beter had gekund. Hij steekt de hand in eigen boezem. "Ik heb het teruggekeken en natuurlijk, het was hier en daar niet zo zuiver."

Mijn schuld

Maar hoe liep het zo gierend uit de hand? Kwam het misschien door het geluid, of iets anders? "Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had. Het is in elk geval niemand zijn schuld. Het is mijn schuld." Het is Tino nog niet helemaal duidelijk waarom het zo misging. "Het was gewoon niet goed. Ik weet het niet. Ik heb het ’s middags gerepeteerd en dat ging goed. Ik weet het niet. Het is ook niet echt een liedje waarvan je zegt: ‘Goh Tien, was dat niet wat te hoog gegrepen voor je?'"

Talkshow M met Margriet van der Linden is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1.

Lees verder