Spider-Man: Into The Spider-Verse biedt veel Spider-Man voor je geld!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man: Into The Spider-Verse biedt veel Spider-Man voor je geld!

Spider-Man: Into The Spider-Verse staat nú op Netflix!

|
|

Laatste update:

Krijg je nooit genoeg van superheldenfilms? Netflix denkt aan je en slingert Spider-Man: Into The Spider-Verse vandaag online!

Spider-Man: Into The Spider-Verse won de Oscar voor Beste Animatiefilm, en dat is helemaal terecht. De film is onderhoudend, maar ziet er voornamelijk pico bello uit!

De film bevat meerdere ‘Spider-personen’ uit verschillende dimensies. Ze zijn allemaal op een unieke wijze geanimeerd, maar passen wonderwel prima in de wereld van Miles Morales, de nieuwe Spider-Man die zijn krachten nog onder controle moet krijgen. Van Peter Parker met een midlife-crisis, het heldhaftige zwijntje Spider-Ham en Spider-Man Noir (Nic Cage!) tot Peni Parker met een reusachtige anime-Spider-robot; ze zien er geweldig uit!

Heel veel Spider-Man voor je geld!

Into The Spider-Verse

Zoals het gaat met succesvolle films kondigde Sony snel na de première een sequel én een spin-off aan die draait om Spider-Woman, Spider-Gwen én Silk; de Aziatisch-Amerikaanse Spider-Man-achtige heldin. Wanneer deze films precies verschijnen is nog niet bekendgemaakt.

Daarnaast was er sprake van een Spider-Verse-televisieserie, maar daarover is nog niets bekend behalve dat Phil Lord en Christopher Miller er mogelijk bij betrokken zouden zijn.

Terwijl Marvel een web spint van verschillende superhelden doet Sony hetzelfde met Spider-Man-personages. Venom (óók op Netflix én onderdeel van het Spider-Verse) krijgt een vervolg, en dan zijn er nog de geplande films over de vampier Morbius (met Jared Leto) en Kraven The Hunter.

Lees verder