Jared Leto speelt titelrol in Spider-Man spin-off Morbius

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jared Leto speelt titelrol in Spider-Man spin-off Morbius

Jared Leto speelt titelrol in Spider-Man spin-off Morbius

|
|

Laatste update:

Het web van Spider-Man spin-offs wordt steeds ingewikkelder. Ook Suicide Squad-ster Jared Leto kruipt in de huid van een Spidey-schurk!

Blockbuster

Liefhebbers van Spider-Man hoeven zich de komende jaren niet te vervelen in de bioscoop. De grootste attractie is natuurlijk Spider-Man: Far From Home, de blockbuster die volgend jaar rond deze tijd in première gaat. Maar ook daarbuiten valt er genoeg te beleven voor de Spidey-fans. Zo heeft Sony onder meer spin-offs in de maak rondom Venom, Silk en Silver Sable. En dan hebben we de animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse nog niet eens genoemd. Aan dit rijtje kan nu nog een bijzondere spin-off worden toegevoegd: Morbius!

Vampier

Deze mysterieuze Spidey-schurk veranderde in een vampier na een mislukt medisch experiment. In de Marvel-strips was Morbius zowel een schurk als een antiheld. Morbius is misschien minder aansprekend dan zijn collega’s Venom en Green Goblin, maar dat betekent niet dat Sony het project als een stiefkindje behandelt...

Oscarwinnaar

Voor de titelrol heeft de studio namelijk niemand minder dan Jared Leto gestrikt, de Oscarwinnaar die eerder tekende voor de rol van de Joker in Suicide Squad. Leto heeft het maar druk met de comicfilms: hij zal de rol van de Batman-schurk naar verluidt ook spelen in Suicide Squad 2, een Harley Quinn-film en zijn eigen Joker-film!

Lees verder