Tom Holland verklapt titel van nieuwe Spider-Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Holland verklapt titel van nieuwe Spider-Man

Tom Holland verklapt titel van nieuwe Spider-Man

|
|

Laatste update:

Tom Holland heeft in een Instagram-vlog de titel onthuld van het vervolg op Spider-Man: Homecoming. Nadat hij meerdere malen tegen zijn fans zei dat er geen nieuws was over de nieuwe Spider-Man, liet hij zijn ipad zien met daarop de titel van de film.

Logische titel

“Het enige wat ik kan zeggen is dat ik het script binnen heb, en dat ik veel zin heb het te lezen”, zegt de acteur, die hierop zijn ipad tevoorschijn tovert met daarop de voorpagina van het script. Ook al bibbert Toms tablet stevig heen en weer, toch valt te lezen dat dit vervolg op Spider-Man Homecoming de titel Spider-Man: Far From Home gaat heten. Een logische titel aangezien een paar maanden terug al bekend werd dat het vervolg zich grotendeels in Europa af gaat spelen

Beetje in de war

***En dan nu de onvermijdelijke Avengers: Infinity War-spoilers*** Wel gaf Tom aan dat hij eerlijk gezegd ook niet weet hoe het nou precies verder moet met Spider-Man, nadat de webslingeraar net zoals vele andere helden de pijp uit ging aan het eind van Avengers: Infinity War. “Ik ben een beetje in de war, want ik ging dood - dus ik weet ook niet hoe het nou verder gaat”.

“Hee jongens, ik leef nog!”

Ook al lijkt deze “toevallige” onthulling een beetje afgesproken, toch heeft Tom Holland in de aanloop naar Infinity War een reputatie opgebouwd als loslippige flapuit. Zo onthulde hij een poster voor de film, en kwam hij bij een première van Infinity War voor aanvang van de film het podium op met de woorden: “Ik leef nog!”, waarmee hij meteen voor de hele zaal het einde verklapte. Het fragment is hieronder te zien met op 01:26 de enorme spoiler.

Vanaf 02 mei komen we erachter hoe Spider-Man weer tot leven gaat komen in de vierde Avengers-film. Spider-Man: Far From Home volgt twee maanden later op 04 juli 2019.

Lees verder