Venom eddie brock tom hardy

Veronica Superguide logo
Venom eddie brock tom hardy

Bevestigd! Venom 2 wordt geregisseerd door deze beroemde acteur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Tom Hardy’s bizarre superheldenfilm Venom was een enorme kaskraker dus we wisten al meteen dat Venom 2 gemaakt zou worden. Regisseur Ruben Fleischer had alleen geen zin om het vervolg te filmen, dus iemand anders moet in de stoel gaan zitten en “Action!” roepen. Tom Hardy heeft zijn regisseur gevonden en het is een beroemde acteur geworden!

Geruchten gonsden al even dat Andy Serkis de regie van Venom 2 zou gaan doen. Nu heeft hij dat bevestigd op Twitter, waar hij trots een comic van de Spider-Man schurk vasthoudt.

Van Gollum tot Marvel

Andy Serkis is een echte expert met motion capture en special effects. Hij werd wereldberoemd als de acteur die Gollum speelde in The Lord of the Rings. Daarna speelde hij nog veel meer CGI-rollen zoals King Kong en Caesar in Rise of the Planet of the Apes. Hij heeft ook ervaring met Marvel-films want hij speelde de schurk Ulysses Klaue in Black Panther.

Venom 2 wordt de derde film die Andy Serkis regisseert. Zijn vorige film, Mowgli, kan je nu op Netflix kijken. Venom 2 verwachten we najaar 2020 in de bioscoop, met Tom Hardy wederom als de monsterlijke Venom.

Lees verder