Zombie Tidal Wave

Veronica Superguide logo
Zombie Tidal Wave

Sharknado-fans opgelet! Hier zijn de trailers voor Zombie Tidal Wave

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al kunnen we Ian Ziering sinds een paar weken weer zien als Steve Sanders (en als zichzelf) in de meta-reboot van Beverly Hills 90210, toch zien we hem sinds een paar jaar het liefst in de superslechte (en daarom zo leuke) Sharknado-films. En ook al vonden de makers het na zes Haaienorkanenfilms wel welletjes (de laatste heette dan ook “It's about time”), inmiddels hebben Ziering en regisseur Anthony C. Ferrante iets nieuws bedacht: de Zombie Tidal Wave. En we dachten nog wel dat we na Clownado alles wel gehad hadden?!

Een tsunami aan zombies

Jawel, je leest het goed: de blonde Beverly Hills-krullenbol neemt het in zijn nieuwste film op tegen een vloedgolf aan zombies. Je hoort het Geert Wilders al bijna zeggen: “Ons land wordt overspoeld door een tsunami van zombies”. In juni hadden we je al een eerste weeralarm afgegeven om je te waarschuwen voor deze aankomende zombie-golf, maar nu hebben we ook de trailers.

Slappe speciale effects en slechte make up, wat wil je nog meer?

Zoals we van het Syfy-kanaal gewend zijn zien de special effects er weer erbarmelijk goedkoop uit. En dat de zombies er ontzettend nep uit zien viel ook al te verwachten. Dat neemt niet weg dat Zombie Tidal Wave ons belooft te overspoelen met anderhalf uur flauwe ongein, dus laat maar komen die golf! Het is nog niet bekend wie dit juweeltje hier uit gaat zenden, maar aangezien Netflix de Nederlandse hofleverancier is van Sharknado-films verwachten we deze zombies uit de zee spoedig op de streamingdienst te verwelkomen. Wij hopen nu al hevig dat cultkoning David Hasselhoff ook in deze franchise in een vervolg opduikt als Ian Zierings vader.

Lees verder