Ian Ziering in Sharknado

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ian Ziering in Sharknado

Sharknado-regisseur komt nu met Zombie Tidal Wave

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur Ian Ziering en regisseur Anthony C. Ferrante slaan na het beëindigen van de Sharknado-franchise de handen weer ineen voor een nieuwe productie. Dit keer met de pakkende titel… Zombie Tidal Wave! Wij hadden Squidnami of Alienquake ook wel wat gevonden.

"Off The Deep End weekend"

Het televisiekanaal Syfy heeft bekend gemaakt dat hun ‘Sharktastic Off The Deep End weekend’ begint met de gloednieuwe film. Dit keer zijn de monsters uit de zombievloedgolf duidelijk niet zo levenslustig, maar wel nog net zo hongerig als de vliegende haaien. 

Eerste van velen... 

De producers Ziering en Darby Parker zien dit als de eerste van vele films waarin we de schavuit Hunter Shaw (Ziering) volgen. Hij vecht tegen zombies die... door vloedgolven verspreid worden. Yep! De zeeman gaat met een groep locals opzoek naar de oorsprong van de invasie, terwijl ze proberen de ondoden te verslaan voordat die het vasteland kunnen overnemen.

Van Beverly Hills naar zombies

Zombie Tidal Wave is in Amerika op 17 augustus te zien. Of de film het redt naar onze kant van de wereld is nog niet zeker. Wij hopen erop dat deze tsunami zo snel mogelijk onze kant op komt. Ian Ziering is trouwens ook te zien in de reboot van Beverly Hills 90210 dat op 7 augustus in première gaat. 

Lees verder