De cast van Beverly Hills, 90210

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Beverly Hills, 90210

Cast Beverly Hills, 90210 herenigd in teaser BH90210

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze zomer gaat BH90210 in première. In deze gloednieuwe teaser krijgen we alvast een voorproefje te zien van deze langverwachte reünie!

Hitserie

Nog maar twee maandjes en dan gaat BH90210 in première. In deze comedyserie van FOX worden de sterren van Beverly Hills, 90210 na jaren weer herenigd. Zij zullen echter niet opnieuw in de huid kruipen van de personages die ze in de jaren 90 speelden, maar uitvergrote versies van zichzelf. Vorige maand verscheen al een video van deze langverwachte reünie, maar nu is er ook een tweede teaser. En daarin keren we terug naar een belangrijke locatie uit de hitserie!

Donkere wolk

In de promo zien we Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling en Ian Ziering met poppen van zichzelf spelen. Totdat Ziering op het idee komt om het voor het eggie te doen. Hoewel er nog genoeg chemie is tussen de castleden, naar eigen zeggen zijn ze nog steeds goed bevriend, hangt de afwezigheid van Luke Perry als een donkere wolk boven de feestelijke hereniging. Niettemin is dit een schoolreünie die we voor geen goud willen missen!

De zesdelige serie BH90210 gaat op 7 augustus in première in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer de reeks in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder