Cast van Beverly Hills 90210

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast van Beverly Hills 90210

OMG! Beverly Hills 90210-cast weer bij elkaar voor de reboot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Beverly Hills 90210 wachten al sinds 2000 op nieuwe afleveringen. Het nieuws dat de show een reboot kreeg met een groot deel van de cast die terugkeert, blies online dan ook op. Nu is het echt zover! Wij hebben de eerste beelden van de reünie.

De acteurs kwamen bij elkaar om een promo op te nemen voor de reboot. Ze deelden foto’s van hun samenkomst op social media. Fans kunnen niet wachten om Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Zierin, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling én Shannen Doherty weer samen te zien. Ook de cast zelf is razend enthousiast om weer met elkaar te mogen werken.

Het was nog even onduidelijk of Shannen Doherty ook mee zou spelen. Onlangs werd bekend dat zij gewoon van de partij is. De afgelopen jaren vocht de actrice tegen borstkanker. Inmiddels heeft zij het gevecht gewonnen en is ze klaar om weer hard aan het werk te gaan!

Het nieuwe seizoen bestaat uit 6 afleveringen en komt deze zomer uit in Amerika. De show draait om de cast in hun dagelijkse leven en gaat over hoe het idee tot stand kwam om de oude show Beverly Hills 90210 weer nieuw leven in te blazen. Ze zullen een overdreven versie van zichzelf spelen en de verhaallijnen zijn geïnspireerd op hun echte levens en hun relaties.

Helaas kunnen we acteur Luke Perry niet terugzien in de reboot. Vlak voor de aankondiging overleed hij. De makers van de serie hebben al laten weten dat ze een eerbetoon zullen doen aan hun collega.

Lees verder