Luke Perry (52) overleden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luke Perry (52) overleden

Luke Perry (52) overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur Luke Perry is op 52-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Burbank, nabij Los Angeles. De van Beverly Hills, 90210 en Riverdale bekende acteur lag al sinds woensdag 27 februari in het ziekenhuis nadat hij thuis een beroerte had gekregen. Gossip-site TMZ.com meldde het nieuws als eerste.

Jonge lezers kennen Luke Perry als Fred Andrews uit Riverdale, maar voor iedereen die de jaren '90 nog heeft meegemaakt zal zijn naam altijd verbonden blijven aan de rol van Dylan McKay uit Beverly Hills, 90210.

Actrice Molly Ringwald, die in Riverdale zijn vrouw speelde, was één van de eersten die op Twitter reageerden op het tragische nieuws.

Ook het schrijversteam van Riverdale was ondersteboven van het slechte nieuws:

Perry was naar verluidt nog bezig met de opnames van Riverdale. Het is nog onduidelijk hoe ze zijn personage uit de serie gaan schrijven. In dezelfde week waarin de acteur na zijn beroerte in het ziekenhuis belandde werd ook bekend dat zijn co-sterren uit Beverly Hills, 90210 met een reboot van de serie zouden komen. Toen was al bekend dat hij hier niet aan mee zou doen, omdat hij door het succes van Riverdale het als enige oude castlid te druk had.

Lees verder