Zin in! Beverly Hills 90210 preview teaser trailer laat cast zich herenigen op theme song

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zin in! Beverly Hills 90210 preview teaser trailer laat cast zich herenigen op theme song

Zin in! Beverly Hills 90210 preview teaser trailer laat cast zich herenigen op theme song

|
|

Laatste update:

Fox komt met een preview teaser trailer voor BH90210; het nieuwste seizoen van Beverly Hills 90210! Hieronder zie je de sterren uit de serie zich opmaken voor de start van het zes afleveringen tellende seizoen.

Beverly Hills zonder Dylan…

Beverly Hills 90210 telde tien seizoenen, waarvan het laatste seizoen alweer uit 2000 stamt… Gelukkig liet Fox ons in februari weten dat er een nieuw seizoen aan zit te komen! Fans kunnen niet wachten om Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Zierin, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling én Shannen Doherty weer herenigd te zien. En gelukkig lijkt de cast er zelf ook zin in te hebben om weer met elkaar te mogen werken! Helaas zullen we acteur Luke Perry echter niet terugzien als Dylan... Hij overleed vlak voor de aankondiging van BH90210.

Geen typische reboot

In Beverly Hills 92010 stond een groep middelbare scholieren centraal. Zij kregen te maken met romantiek, seksualiteit, drugsmisbruik en allerlei andere tienerproblemen. In de hoofdrol zagen we Brandon en Brenda Walsh, die van het Midwesten naar Californië verhuisden. Een behoorlijke cultuurshock… Volgens Tori Spelling (Donna Martin) pakt BH90210 niet simpelweg de draad op. De acteurs spelen ditmaal namelijk overdreven versies van zichzelf terwijl ze proberen de serie op te nemen. Iets dat je ook al leuk in onderstaande trailer terug ziet komen: de geluiden in hun dagelijks leven doen hen allemaal denken aan de theme song van het originele Beverly Hills 90210!

BH90210 is vanaf 7 augustus op de Amerikaanse tv te zien. Helaas hebben we nog geen uitsluitsel van Fox wat betreft een Nederlandse premièredatum… Hopelijk hoeven we daar echter niet lang meer op te wachten!

Lees verder