Cast van BH90210

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast van BH90210

Niet vergeten: BH90210 start vanavond op FOX!

|
|

Laatste update:

Had jij vroeger ook je kamer volhangen met posters van de Beverly Hills, 90210-cast? Die mogen weer uit de kast worden getrokken, want de nostalgie rijst vanaf vanavond weer de pan uit met de reboot van de 90’s hitserie. BH90210 is om 21:00 uur op FOX te zien.

Reboot met een twist

BH90210 wordt een reboot met een twist. De acteurs spelen niet als hun personages uit de originele reeks, maar juist als uitvergrote versies van zichzelf. Ze komen weer samen omdat ze graag een Beverly Hills reboot willen gaan pitchen. 

Groot gemis

Hoewel er nog genoeg chemie is tussen de castleden (naar eigen zeggen zijn ze nog steeds goed bevriend) hangt de afwezigheid van Luke Perry als een donkere wolk boven de feestelijke hereniging.

Originele reeks

In Beverly Hills, 90210 stond een groep middelbare scholieren centraal. Zij kregen te maken met romantiek, seksualiteit, drugsmisbruik en allerlei andere tienerproblemen. In de hoofdrol zagen we Brandon en Brenda Walsh, die van het Midwesten naar Californië verhuisden. 

Je kan BH90210 vanaf 8 augustus iedere donderdag op FOX kijken. De eerste aflevering van deze langverwachte reünie begint om 21:00 uur. Voor nog meer tv-tips in augustus kan je hier ons hele overzicht bekijken. Ben je nou meer van het streamen? Dit zijn de Netflix-releases van deze maand! 

Lees verder