BH90210-cast

Veronica Superguide logo
BH90210-cast

Dit is er in augustus te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijd om lekker op de bank te ploffen en jouw tv aan te zetten, want er valt weer genoeg te zien op de buis. Om de keuze wat makkelijker te maken zijn hier de Superguide tv-tips voor augustus!

Vrijdag 2 augustus

Alex Klaasen: Showponies - 21:05 op NPO3

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat eigenlijk? Voor jezelf of voor anderen? In Showponies is Alex Klaasen op z’n best. De grapjurk blaast de aloude revue nieuw leven in, zingt, danst, rijgt het ene typetje aan het andere en verbaast je het volgende moment met een persoonlijk verhaal.

Zaterdag 3 augustus

The Rookie - 20:30 op Net5

Stel: je hebt de dood in de ogen gekeken, wat doe je dan? De dorpse aannemer John Nolan (Nathan Fillion) besluit zijn dromen na te jagen na getuige te zijn geweest van een gewelddadige bankoverval. Hij solliciteert bij de politie van Los Angeles. Klein detail: met zijn 45 jaar is hij meteen de oudste ‘rookie’ die de politie ooit heeft gekend.

Pride Amsterdam-Canal Parade 2019 - 12:40 op NPO1

Zelf geen zin om op een boot of langs de kade te staan tijdens het slotstuk van Pride dit jaar? Je kan gewoon vanaf je bank meekijken! Behalve de verwachte blote lijven, uitbundige versieringen en het kadeverslag van Ellie Lust en Rik van de Westelaken, zijn er dit jaar onder andere boten van BNNVARA, PostNL en eentje uit Iran. De boot van AVROTROS staat als vanouds in het teken van het Songfestival.

Donderdag 08 augustus

BH90210 - 21:00 op FOX

Krap 20 jaar nadat Beverly Hills, 90210 met de trouwerij van David en Donna het televisiearchief in werd geslingerd, keert de hele cast terug met de scripted realitycomedy BH90210. De originele cast moet het helaas doen zonder Luke Perry, die afgelopen maart op 52-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een beroerte.

Dit is er in augustus te zien op tv!

Vrijdag 9 augustus

Sterren Muziekfeest op het Plein - 20:35 op NPO1

Het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein staat in Waalwijk. Zon of geen zon, tijdens de Sterren Muziekfeesten stijgt de gemiddelde temperatuur flink. Jan Smit en verschillende Nederlandse artiesten, onder wie Django Wagner, Frans Bauer, Belle Perez, René Froger & Samantha Steenwijk, OG3NE, André Hazes en vele anderen trakteren het publiek en de kijker op een zwoele, muzikale zomeravond.

Zondag 11 augustus

El Muerto - 23:20 op NPO3

Een zuiplap, een priester en hun geweduwde schoonzus trekken er op uit om een goudmijn te vinden. De buit blijkt minder dan verwacht, net genoeg om van één van hen een droom te verwezenlijken. Verblind door hebzucht en wantrouwen proberen ze alles voor zichzelf te houden.

Maandag 12 augustus

America To Me - 22:45 op NPO2

Op de eliteschool Oak Park and River Forest High School in Chicago begint het schooljaar voor eerstejaars Grant, tweedejaars Tiara, en derdejaars Charles, Terrence en Ke'Shawn. De controverse over een Black Lives Matter-bijeenkomst klinkt nog steeds door en de school ziet zich gesteld voor jaren van etnische ongelijkheid.

Zondag 18 augustus

Vermoord voor een gratis ontbijt - 22:15 op SBS9

De 15-jarige Rebecca Aylward heeft afgesproken met haar ex-vriendje Joshua Davies, in de hoop hun relatie nieuw leven in te blazen. Ze komt nooit meer thuis...

Zondag 25 augustus

Grenslanders - 20:15 op NPO3

In de afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen wordt aan Nederlandse zijde een onbemand plezierjacht aangetroffen doorzeefd met kogels en vol bloedsporen. Aan Vlaamse zijde wordt tegelijkertijd een mysterieus dolend meisje gevonden.

Maandag 26 augustus

Chateau Meiland - 20:30 op SBS6

Eind augustus kunnen we eindelijk weer genieten van Martien, Erica en de rest van de club. In het tweede seizoen wordt er weer veel geklust, komen de eerste gasten langs in het chateau en wordt er een heuse kanotocht gepland. Wil je zelf verblijven in Chateau Marillaux: dit is hoeveel het je gaat kosten.

Lees verder