Trailer - einde van een tijdperk, in The Last Sharknado: It’s About Time

Veronica Superguide logo
Trailer - einde van een tijdperk, in The Last Sharknado: It’s About Time

Trailer - einde van een tijdperk, in The Last Sharknado: It’s About Time

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De zo-slecht-dat-het-weer-leuk-wordt-serie Sharknado keert nog één keer terug. In The Last Sharknado is niemand veilig voor de haaienstorm: waar, of wanneer, dan ook!

In The Last Sharknado reizen Fin Shepard (Ian Ziering) en April Wexler (Tara Reid) terug in de tijd, om de allereerste haaientornado te stoppen. De Back To The Future-praktijken hebben een paar negatieve bijwerkingen: opeens bestaat de hele wereldgeschiedenis uit één gigantische Sharknado. Haaien vechten tegen t-rexen, er zijn middeleeuwse ‘draakhaaien’ en we zien zelfs een paar futuristische killer-robots!

Regisseur Anthony Ferrante haalt nog één keer alles uit de kast! Ziering en Reid zijn van de partij, net als Vivica A. Fox, die eerder in Sharknado 2 speelde. Ridders, nazi’s, babes uit de toekomst: niemand is veilig voor de vliegende veelvraten.

End of an era

De zender Syfy meldde eerder dit jaar dat Sharknado 6 écht het allerlaatste deel in de cultreeks zou worden. Dit lijkt aannemelijk, aangezien de kijkcijfers al sinds de tweede film (2014) dalen, maar we durven er geen geld op in te zetten.

Creatief waren de Sharknado-films al failliet voor ze begonnen, maar na een tijdreis blijft er weinig over om te toppen. Een ‘sharknado’ in de ruimte, misschien? Laten we Syfy voorlopig maar op hun woord geloven. Op een gegeven moment is een grap wel uitgewerkt, of niet?

Lees verder