Clownado

Veronica Superguide logo
Clownado

Clownado bestaat en we hebben de trailer als bewijs

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

It, Joker, Sharknado, niets had ons kunnen voorbereiden op de gruwel genaamd… Clownado! Deze aankomende horrorfilm heeft z’n eerste trailer uitgedrukt en het verhaal is precies wat je denkt dat het is. Maak je borst maar nat voor de moeder aller tornado’s, en hij zit vol met horrorclowns!

Een tornado vol horrorclowns

Het slaperige Amerikaanse stadje Hobb’s End dreigt van de kaart geveegd te worden door een enorme tornado. Via kleinere tornado’s gaat een groepje moordlustige clowns eerst de plaatselijke bevolking kortwieken. Waarom? Omdat daarom! Kijk de trailer nou gewoon maar, iedereen heeft af en toe een domme film nodig.

Volgens de synopsis bevat Clownado niet alleen demonische circusartiesten. Er zit ook een femme fatal, een stripper en een elvis-imitator in, voor het geval horrorclowns niet genoeg is om jou aan het kijken te krijgen. Todd Sheets is regisseur en schrijver van Clownado en heeft voorheen Zombie Bloodbath 2, Zombie Rampage en Bimbos in Time gemaakt. En jij dacht dat je vandaag niks zou leren, hè?

Koning van de clowns

Clownado moet ergens deze zomer uitkomen, maar wij verwachten geen grote bioscooprelease. Goed nieuws voor It: Chapter 2 en Joker die anders to-taal weggespeeld zouden worden. Er kan tenslotte maar één koning van de clowns zijn.

Clownado

Lees verder