Joaquin Phoenix Joker 2019 film

Veronica Superguide logo
Joaquin Phoenix Joker 2019 film

Joaquin Phoenix schittert als Batman-schurk in eerste trailer Joker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Joker steelt niet zelden de show in de Batman-films: van Jack Nicholson in Tim Burtons baanbrekende superheldenfilm tot Heath Ledger in The Dark Knight! Maar dit najaar staat de superschurk zelf in de spotlights!

Gotham

In Joker maken we kennis met Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), een zonderling figuur met een fascinatie voor clowns en komedie. Hij probeert het dan ook te maken als stand-up comedian, maar hij vangt in zijn carrière meer klappen dan applaus. Hierop verzint Fleck een plan waarmee hij alsnog beroemd kan worden in Gotham City… Vandaag verscheen de eerste trailer voor deze duistere DC-film!

Charismatisch

Deze trailer maakt wel duidelijk dat we de populairste Batman-schurk aller tijden dit najaar van een hele andere kant zullen leren kennen. Afgaande op de trailer is Joaquin Phoenix (Gladiator) in ieder geval geknipt voor de titelrol. Ook de bijrollen zijn dik in orde. Zo komen onder meer tweevoudig Oscarwinnaar Robert De Niro en rijzende ster Zazie Beetz (Deadpool 2) voorbij in deze superschurkenfilm. Eerlijk is eerlijk, met zo’n cast missen we Batman niet eens!

Joker draait vanaf 3 oktober in de bioscopen!

Lees verder