Roxeanne Hazes maakte indruk in Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes maakte indruk in Beste Zangers
Beste ZangersOphefHazes

Roxeanne Hazes bedankt voor alle steun na ophef Beste Zangers

|
|

Laatste update:

Roxeanne Hazes stond door uitspraken in Beste Zangers ineens in het middelpunt van de belangstelling. Na een paar verhalen over haar jeugd sloeg moeder Rachel keihard terug, samen met André (en een hele zwik exen, om één of andere reden). Na de nieuwe aflevering van Beste Zangers bedankt Roxeanne iedereen voor alle steun. 

In Beste Zangers bewerkte Roxeanne het nummer Don’t Stop van zanger Blanks. Hij maakte het nummer voor zijn beste vriend, die op jonge leeftijd overleed. Roxeanne stopte in de vertaling heel wat van zichzelf. ‘Ik vind dat je heel goed in dit liedje beschrijft dat je elke dag moet genieten van het leven. Ik ben iemand die heel angstig in het leven staat en daarom wel eens vergeet om in het hier en nu te leven.’

Kijkers waren enorm te spreken over deze nieuwe versie, genaamd Vannacht, en Blanks gelukkig ook! Roxeanne hield alle reacties nauwlettend in de gaten. Op Instagram bedankt ze iedereen voor de aardige woorden, en legt een subtiele link met de ophef die haar uitspraken in Beste Zangers eerder veroorzaakten. De tekst van het nummer lijkt een fikse afrekening te zijn.

Roxeanne Hazes bedankt op Instagram iedereen voor de steun

Familie Hazes in de clinch

Roxeanne Hazes is één van de smaakmakers van het nieuwe seizoen Beste Zangers. Showrubrieken stortten zich meteen op de nieuwe ruzie in de Hazes-familie, en bevonden zich dan weer in ‘kamp Rachel’ en even later weer in ‘kamp Roxeanne’.

Roxeanne beleefde Beste Zangers in elk geval als ‘de tijd van haar leven’, en liet zelfs een tattoo zetten om haar deelname te herdenken. Vooralsnog lijkt Roxeanne hard bezig om een punt te zetten achter het hoofdstuk Rachel en André.

Je ziet Beste Zangers elke donderdag op NPO1, rond 20:30 uur. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder