roxeanne hazes rtl boulevard beste zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
roxeanne hazes rtl boulevard beste zangers
HazesBN'ersNPORTLTV

Roxeanne Hazes lyrisch over Beste Zangers: ‘Tijd van mijn leven’

|
|

Laatste update:

Morgen begint het vijftiende seizoen van Beste Zangers! De deelnemers hebben het tijdens de opnames gelukkig supergezellig gehad. “Ik vond het echt fantastisch”, zegt Roxeanne Hazes bijvoorbeeld.

De deelnemers van Beste Zangers

Beste Zangers verhuist dit seizoen naar een haciënda in het Spaanse Sevilla. Hier wagen Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena en Blanks zich in deze eerste aflevering aan het levenspop-repertoire van Roxeanne Hazes. De zangeres vertelt aan RTL Boulevard ‘de tijd van haar leven’ gehad te hebben tijdens de opnames van Beste Zangers. “Ik vond het echt fantastisch”, vertelt ze.

Vijftiende editie

Ook de andere deelnemers zijn dolenthousiast! Toen Claudia benaderd werd door de makers hoefde ze in ieder geval niet lang na te denken. Blanks vindt het extra bijzonder dat hij mee mocht doen aan alweer de vijftiende editie van Beste Zangers. Het muziekprogramma lijkt elk seizoen nog wel te groeien, zo stelt Jaap. Wat ons betreft, heeft hij helemaal gelijk! Check deze lijst met de mooiste optredens tot nu toe maar eens.

'We hebben heel veel geluk gehad'

Maar goed, uiteindelijk valt of staat het programma natuurlijk met de deelnemers! Gelukkig kon de groep het heel goed met elkaar vinden: “We hebben vooral heel veel geluk gehad met elkaar”, zo meent Nielson. Ferdi vertelt dat de deelnemers ook na de opnames veel samen waren: “Dat creëerde echt een enorm groepsgevoel.

Lees hier wie wij graag nog terug zouden zien in Beste Zangers.

Hoogtepunten 2022

Zoals gezegd gaat Beste Zangers morgen weer van start. Waar mogen we allemaal naar uitkijken? Een van Nielsons hoogtepunten is Jaaps versie van zijn nummer Grijs. Claudia noemt een optreden van Roxeanne, die een liedje van Ramses Shaffy ombuigt naar het perspectief van haar vader, André Hazes sr.

Roxeanne onthulde eerder al dat zij de eerste was die dit seizoen moest huilen!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Beste Zangers zie je vanaf morgen elke donderdagavond om 20:30 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder