André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes
OphefHazes

André Hazes haalt uit naar zus Roxeanne en kiest kant van moeder

|
|

Laatste update:

Pff. Houden de perikelen in de Hazes-familie nou nooit op? André Hazes heeft inmiddels gereageerd op de emotionele uitlatingen van zus Roxeanne in het programma De Beste Zangers. Die stelt dat hun moeder er niet voor hen was na de dood van hun vader. André haalt uit naar Roxeanne en kiest nu en publique duidelijk voor de kant van zijn moeder.

Plaatsvervangende schaamte

André reageert op een Instagram-post van zijn moeder Rachel, die zich vol verbazing uitlaat over de uitspraken van haar dochter. André: "Met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen. Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle mogelijke manieren klein probeert te krijgen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren. Ik kan mij als één van jouw twee kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn."

Eeuwig respect

Zijn reactie sluit André als volgt af: "Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug." Shownieuws reageert ondertussen vol afgrijzen op de situatie en de reactie van Rachel. "Ik vind het niet chic hoor van Rachel", zei Victor Vlam gisteren over haar statement. "(...) Om dan zo'n keiharde trap te geven naar je eigen dochter."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder