shownieuws zomereditie roxeanne rachel hazes de beste zangers frits huffnagel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
shownieuws zomereditie roxeanne rachel hazes de beste zangers frits huffnagel
HazesTVSBS

‘Rachel Hazes geeft dochter Roxeanne keiharde trap na’

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes reageerde vandaag op de uitspraken die dochter Roxeanne gisteren deed in De Beste Zangers. Aan de tafel bij Shownieuws wordt met afgrijzen gereageerd op de situatie.

'Rijke fantasie van Roxeanna'

Roxeanne Hazes vertelde gisteravond in De Beste Zangers over de breuk met haar moeder Rachel. Roxeanne liet bijvoorbeeld weten dat haar moeder na het overlijden van André Hazes sr. negen maanden lang niet voor haar kon zorgen. Rachel kwam vandaag met een reactie: “Vol verbazing hebben wij vandaag de diverse berichten gelezen over Roxeannes uitlatingen. Laten we het erop houden dat het vooral de rijke fantasie is van een toen nog jong meisje. (…) Het is jammer dat de eenzijdigheid van dit soort uitlatingen gelijk als waarheid wordt aangenomen.

'Niet chic van Rachel'

Er wordt door velen met verbazing gereageerd op de reactie van Rachel, zo ook aan tafel bij De Zomereditie van Shownieuws. Presentator Manuel Venderbos vindt dat Rachel haar dochter hiermee ‘een schop na geeft’. Victor Vlam is dat roerend met hem eens: “Wat Roxeanne daar doet, is weer te geven hoe ze het heeft beleefd. En om dan zo’n keiharde trap te geven naar je eigen dochter, ook al lig je ermee in de clinch…” Hij vindt het daarom ‘niet chic’ van Rachel. Frits Huffnagel – die laatst nog emotioneel werd tijdens de uitzending – is echter minder verbaasd: “We hebben het hier wel over de familie Hazes.

De Zomereditie van Shownieuws zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder