Rachel Hazes open over afwezigheid Roxeanne: 'Geen contact'

Rachel en Roxeanne Hazes

Het is vandaag een feestelijke dag voor Rachel Hazes! De tv-persoonlijkheid opende namelijk haar eigen theecafé. Haar zoon en schoondochter waren erbij, maar waar was haar dochter Roxeanne?

De redacteuren van RTL Boulevard kunnen het toch niet laten om er even naar te vragen.

Ieder vrij uurtje aanwezig

Zenuwen, bloed, zweten en tranen. Vandaag is de dag van Rachel Hazes. Vanaf dit moment is ze namelijk de trotse eigenaar van een eigen theebar in Amstelveen! "Ik heb dit gezien en was er direct verliefd op", vertelt ze aan de cameraploeg van RTL Boulevard. "Allemaal biologisch, goed plastic, papieren rietjes. Het is heel populair bij de jeugd. Ieder uurtje dat ik vrij kan maken, ben ik hier te vinden."

Geen contact

Haar zoon André en schoondochter Sarah konden dit feestelijke moment niet negeren, maar dat geldt niet voor Roxeanne. Zij is in geen velden en wegen te bekennen. En daar wil Rachel zelf wat over kwijt. "Wij hebben gewoon geen contact. Maar dat is gewoon goed en dat heeft allemaal tijd nodig", reageert ze openhartig na haar laatste sneer. "Dat moet je gewoon respecteren en dat is allemaal goed."

In de wolken

Gelukkig staat ze er vandaag niet alleen voor, want ze is in de wolken met haar nieuwe schoondochter. "Ik ben heel erg blij met Sarah. Ze is gewoon eerlijk, dus ik mag haar heel erg graag", laat een trotse Rachel weten. En die opmerking komt niet helemaal uit de lucht vallen.

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.