Rachel Hazes maakt hatelijke sneer naar Roxeanne

Rachel Hazes

Hommeles in huize Hazes! Roxeanne Hazes en haar moeder gingen al niet echt lekker samen. Nu Rachel haar dochter op Instagram de oorlog heeft verklaard, wordt dit er waarschijnlijk niet beter op!

Hoewel André Hazes tegenwoordig weg is bij Monique Westenberg, heeft zijn zus Roxeanne nog steeds goed contact met haar, ook omdat André Jr. en Rox’ zoontje Fender graag met elkaar spelen.

Gisteren deelde Westenberg op Instagram een grappig fotootje van haar hondje, dat twee jaar oud werd. Roxeanne reageerde vriendelijk: “Fenders vriendje! Gefeliciteerd!” Wat er toen gebeurde is… nogal bizar.

Rachel is boos!

Rachel Hazes, moeder van Roxeanne en aartsvijand van Monique, reageerde extréém negatief op de opmerking. “Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…” Rachel en Roxeanne hebben momenteel geen contact meer, dus dat Rachel expres moeite doet om haar dochter online te beledigen viel veel mensen op. Daarnaast: wat is nou weer een Davinci?

Rachel en Roxeanne rollend over straat

Evert Santegoeds legde gisteravond in Shownieuws even uit waar de uithaal over ging. Davinci was de oude hond van Roxeanne die ze een paar jaar geleden wegdeed. Roxeanne werd in haar relatie mishandeld, waardoor het hondje nerveus en onhandelbaar werd. Toen Fender werd geboren was Roxeanne bang dat de hond hem iets aan zou kunnen doen, en nam ze afscheid van het dier. Nu pepert Rachel dat haar dochter nog eventjes in!

Haat aan Rachel

Instagram-volgers van zowel Monique Westenberg als Roxeanne gaan momenteel he-le-maal los op Rachel Hazes. Ze wordt o.a. een “heks”, “loeder” en een “slechte moeder” genoemd, en dat zijn dan nog de minst erge termen die vallen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De verhoudingen tussen Roxeanne en haar moeder staan mogelijk op scherp door de documentaire Kleine Jongen. Roxeanne weigerde mee te werken aan de docu en was niet blij toen er privébeelden in de serie bleken te zitten. Deze werden uiteindelijk verwijderd, maar het zal de - toch al koele - relatie tussen de twee dames geen goed hebben gedaan.