Roxeanne Hazes

Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes

Monique en Roxeanne Hazes willen graag boerderijburen worden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wist je al dat Roxeanne en André Hazes het inmiddels weer bijgelegd hebben? Monique Westenberg bleek de grote vredesstichter! En dat is niet verwonderlijk, aangezien de schoonzussen het goed kunnen vinden. Zo goed zelfs dat ze best buren willen worden!

Roxeanne Hazes wil boerderij kopen

Roxeanne Hazes besloot gisteren (als een ware influencer!) vragen van haar volgers te beantwoorden op Instagram. Een nieuwsgierige volger vroeg de zangeres (via Shownieuws) wat haar doelstellingen tussen nu en vijf jaar zijn. Roxeanne gaf daarop het volgende antwoord: "Ik hoop we binnen nu en 5 jaar (10 mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt." Dat Roxeanne al best serieus over die wens nagedacht heeft, blijkt wel uit het feit dat ze al precies weet hoe de boerderij eruit moet zien: "Geen nieuwbouw, maar karakteristiek, oud en het liefst van een oude boer, die niet doorheeft dat hij er veel meer voor had kunnen vragen."

Monique en André Hazes als buren

Even later blijkt dat dat Roxeanne en haar schoonzus Monique, de vriendin van broertje André, die droom van een boerderij delen! "Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook ZO mijn toekomstdroom", schrijft Monique in een reactie. Waarop Roxeanne weer reageert met een enthousiast: "Omg, jaaaaaa".  De schoonzussen zien een toekomst als buurtjes op het platteland dus helemaal zitten!

roxeanne hazes instagram boerderij monique westenberg

Zoals gezegd hebben Monique en Roxeanne sinds enkele maanden weer contact. Ook hun zoontjes Fender en André junior kunnen gelukkig goed met elkaar opschieten

Lees verder