Monique Westenberg en Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en Rachel Hazes

Rachel Hazes had moeite met leeftijd Monique Westenberg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes zit momenteel op een roze wolk met de 25-jarige influencer Sarah van Soelen. De twee deelden zelfs al een Insta-filmpje samen, dan weet je dat het serieus is. Mama Rachel blikt tóch nog een keer terug op André's relatie met Monique Westenberg. Ze trok het leeftijdsverschil tussen de twee niet zo.

Dat vertelde Rachel tegen RTL Boulevard. We weten allemaal al wel dat Rachel en Monique niet zo lekker gingen, maar: "Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond". 

Groot leeftijdsverschil

"Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil", legde ze uit. Er zit zo'n 17 jaar tussen André en Monique. Rachel ging zelf met een man die veel ouder was: tussen haar en Hazes senior zat nog meer jaar. Dat weet ze. "En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen."

Rachel voorlopig niet aan de man

Na André had Rachel zeker nog relaties, maar momenteel moet ze even niet aan een andere vent denken. "Het voelt nog steeds gek dat als ik de hele dag met André ben bezig geweest, omdat met een andere man naar bed te gaan. Dat voelt toch nog een beetje als verraad."

Meer Hazes? De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is vanaf woensdag 14 april wekelijks om 20.:25 uur te zien op NPO 3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder