Monique Westenberg en Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en Rachel Hazes

Rachel Hazes vindt het 'verstandig' dat André Monique verliet

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes staat 100% achter de beslissing van haar zoon André, die een tijdje terug zijn relatie met Monique Westenberg verbrak. Wel logisch: het is algemeen bekend dat Rachel en Monique bepaald niet de deur bij elkaar platliepen.

Ze legt tegenover Shownieuws uit dat ze het allemaal meer dan prima vindt. "Ik denk dat het een belangrijke en verstandige beslissing is geweest."

Rachel over André

Dat Rachel André zo steunt vindt ze niet meer dan normaal. "Ik denk dat het voor een kind alleen maar belangrijk is dat een moeder altijd haar kind beschermt en er altijd voor haar kind zal zijn."

Sarah van Soelen

André stelde zijn wel/niet-nieuwe liefje Sarah van Soelen trouwens al voor aan zijn moeder. En wat vond Rachel van de jonge influencer? "Ik vind haar helemaal leuk", oordeelde la mama.

Stiekem contact

Het lijkt erop dat Sarah alleen al een dikke voorsprong heeft omdat ze geen Monique heet. Rachel kon het echt niet goed vinden met de moeder van haar kleinzoon. "Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Theresa wordt gezien", zei Rachel eerder. Ook onderhield ze de afgelopen jaren stiekem contact met André, met wie ze na zijn optredens urenlange gesprekken voerde. "Monique mocht dat niet te weten komen."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder