Rachel Hazes ontmoet Sarah van Soelen: 'ontzettend dankbaar'

Sarah van Soelen en Rachel Hazes

De eerste keer dat André Hazes over influencer Sarah van Soelen sprak, zaten de twee nog in de friendzone. Maar... mocht de vlam daadwerkelijk in de pan slaan, heeft Dré in ieder geval de blessing van mama Rachel Hazes.

Rachel vertelt in een filmpje van Shownieuws dat Sarah inmiddels geen vreemde meer is. "Ik heb onlangs haar en haar familie ontmoet."

Wat vindt Rachel van Sarah?

Enne... komt Sarah door Rachels keuring? Daar lijkt het wel op. "Ik vind haar helemaal leuk." En dat geldt ook voor haar ouders, die André na zijn breuk met Monique opvingen. "Ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen."

Hoe zit het nu tussen André en Sarah?

"Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar dat is niet aan mij om te bepalen", sluit ze af. Vooralsnog houdt André de lippen stijf op mekaar wat betreft Sarah. De laatste keer dat hij over haar sprak, was het in ieder geval (nog) niet dé nieuwe vriendin. Rachel liet in ieder geval eerder al weten dat ze nu echt ziet dat André blij en opgelucht is. Volgens haar is er 'een last van zijn schouders gevallen' na de breuk met Monique.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: