Rachel Hazes over Roxeanne: ‘Het gaat niet meer goed komen tussen ons’

Door Redactie
Rachel Hazes

De feestdagen viert Rachel Hazes in Barcelona, zonder haar kinderen. De families komen niet samen met de kerstdagen volgens een interview met Rachel in de Story. “Ik geloof niet dat die behoefte er van die kant is. En van mijn kant ook niet, eerlijk gezegd.”

Rachel overwintert in Barcelona, waar ze momenteel werkt aan een onthullende autobiografie. Dat ze niet met André en Roxeanne is ligt niet aan de band met haar zoon. “Die is geweldig en dat zal ook zo blijven.” Toch wist ze niets van André’s verloving met Monique. “Ik heb het via via gehoord en niet van Dré zelf. Maar zijn geluk is mijn geluk.”

‘Het komt niet meer goed’

“Het allerergste is dat ik niet weet waarom ik discussie heb met haar”, zegt Rachel over het gebrek aan contact met dochter Roxeanne. “Het gaat ook niet meer goed komen tussen ons. Nou ja, het zal niet meer worden zoals het was. Natuurlijk blijft ze mijn dochter en als ze me morgen belt met een probleem, dan los ik het op. Maar er is te veel gebeurd waardoor ik zeer teleurgesteld ben.”

Kleinzoon

Ze vindt het vooral jammer dat ze kleinzoon Fender niet meer kan zien. “Ik heb ook nog steeds veel hartenpijn. Wekelijks was hij drie dagen bij mij, nu zie ik hem helemaal niet meer. En om niets hè?” Rachel snapt haar dochter niet: “Als ik nou dronken op de bank had gelegen als Rox thuiskwam of ik had haar op een andere manier laten vallen. Maar ik weet überhaupt niet waarom ze zo tegen me doet. Ik heb er tien appjes aan gewijd, maar geen antwoord gekregen.”

Tussen broer en zus is het inmiddels weer goed.