Rachel Hazes niet op zoek naar verzoening met Monique Westenberg

Door Alie Sierkstra
Rachel Hazes

Het is algemeen bekend dat het niet echt lekker botert tussen Rachel Hazes en haar schoondochter Monique Westenberg. Jammer, zou je zeggen! Rachel zit echter niet per se op een grote verzoening te wachten…

Rachel zoekt geen toenadering tot Monique

Daar waar André Hazes en zus Roxeanne elkaar tegenwoordig weer geregeld opzoeken, is het nog maar de vraag of het ooit nog goedkomt tussen die andere twee familieleden: Rachel Hazes en Monique Westenberg. In een interview met RTL Boulevard vertelt Rachel dat ze in ieder geval geen toenadering zoekt tot Monique: “Nee, helemaal niet. Het is toch goed zo? Ze hebben het hartstikke fijn zo samen. Nee hoor, ik heb het ook hartstikke fijn, dus het is allemaal goed.”

Komt het nog goed met de familie Hazes?

Bovenstaande uitspraken van Rachel zijn een reactie op een eerder interview van Monique. De vriendin van André liet zich laatst (via Shownieuws) namelijk al uit over een verzoening met haar schoonmoeder: “Ik denk dat ik daar niets meer over hoef te zeggen, dat dat wel duidelijk is”. Voorlopig lijken beide vrouwen dus geen toenadering tot elkaar te zoeken… Of dat slechts een kwestie van tijd is, zal blijken. Soms ontstaan er plots geheel nieuwe vriendschappen en worden oude breuken toch geheel onverwachts weer gelijmd! Rachel is in ieder geval wel dolblij dat “de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn”.