Hasta la vista: Rachel Hazes is verhuisd naar Barcelona

Door Redactie
Rachel Hazes

Rachel Hazes woont niet meer in Nederland. Ze heeft haar biezen gepakt en is verhuisd naar Spanje! Zo maakte ze gisteravond bekend op haar Instagram-kanaal. Ze kreeg een helpende hand van haar vriendin Rossana Kluivert en familie.

Hasta la vista

De weduwe van André Hazes sr. zegt Nederland vaarwel en heeft een huis ingetrokken in Barcelona. Op Instagram laat ze ook meteen zien hoe mooi haar nieuwe stulpje is geworden. "Jeetje, hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen... Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven", schrijft ze onder de stralende foto met Rossana Kluivert. Bekijk haar nieuwe huisje zelf hieronder.

Rossana heet haar vriendin op haar eigen kanaal ook hartelijk welkom in haar nieuwe thuis. "Super gezellig en wat hebben we 24/7 de afgelopen dagen gewerkt en gesjouwd maar je bent er. Geniet van deze fantastische veerkrachtige gezellige stad lieve schat."

De Hazes gang

Rachel verlaat niet alleen Nederland maar ook haar kinderen en kleinkinderen die gewoon nog hier wonen. Het contact tussen de familie is dan niet geweldig, maar het leek bij broer en zus Roxeanne en André wel de goede kant op te gaan (dankzij Monique). De 2 hadden een tijdje ruzie, maar hebben sinds kort weer goed contact met elkaar. En dat vinden de neefjes maar al te fijn! Ook Rachel is blij met de hereniging van haar kinderen. Ze kan nu met een gerust hart genieten van haar nieuwe leventje in het zonnige Spanje.