Wat vindt Rachel Hazes van de hereniging tussen André en Roxeanne?

Rachel Hazes

Rachel Hazes was een tijdje geleden al door het dolle heen toen de Hazes-neefjes elkaar ontmoetten en je kunt je natuurlijk voorstellen dat ze nu helemaal blij is nadat de gebrouilleerde broer en zus André en Roxeanne hun ruzie bijlegden. Maar is dat ook zo?

"Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn is mijn grootste wens", aldus Rachel tegen RTL Boulevard. De parttime schapendrijfster vindt het "fantastisch". "Bloed is dikker dan water zeg ik altijd maar." Maar helaas is het nog steeds niet volledig koek en ei in huize Hazes.

Ruzie Roxeanne en Rachel

Zo hebben de ooit zo hechte Roxeanne en Rachel op dit moment géén contact. Volgens André is die ruzie best heftig. "Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar", vertelt hij in de nieuwe Privé. Wáárom moeder en dochter even niet meer door één deur kunnen? Dat is onduidelijk.

Niet mee bemoeien

André gaat zich hier in ieder geval niet tegenaan bemoeien. "Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: Bij mij niet beginnen over de ander." Hij heeft namelijk geen zin meer in ruzies. "Wel heb ik aangegeven: het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt. Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij." Het hele interview met André (en Roxeanne) kun je lezen in de nieuwe Privé.