Rachel Hazes

Veronica Superguide logo
Rachel Hazes

Rachel Hazes gaat schapen drijven voor SBS6

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ja, dat lees je goed! SBS6 heeft showbizzfenomeen Rachel Hazes gestrikt voor een bijzonder nieuwe programma waarin ze samen met jurist en oud-advocaat Bram Moszkowicz schapen gaat drijven.

In Het hek van de dam gaan elke aflevering twee BN'ers op pad met een kudde schapen. Die moeten ze, met behulp van een professionele herder, van A naar B loodsen terwijl ze onderweg meer te weten komen over Nederlandse landschappen én elkaar.

Nieuwe programma's

Het gaat om "een voettocht van twee dagen, dwars door kleine steden, heuvellandschap, heide en bos", zo teaset SBS6. Bram en Rachel vormen dus één duo en de komende weken maakt de zender ook de andere BN'ers bekend. Dit is trouwens één van de nieuwe programma's die SBS6 in de planning heeft staan. Zo komt er bijvoorbeeld ook een ander bijzonder BN'er-programma.

Rachel Hazes gaat schapen drijven voor SBS6
Foto: Wessel de Groot

Rachel en de schapen

Rachel maakte een tijdje terug haar tv-comeback in Hoge Bomen van Jeroen van der Boom, eveneens op SBS6. "Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten", geeft ze eerlijk toe. "Maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder. Ik vond het een prachtige ervaring!"

Het hek van de dam is vanaf 21 augustus elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6 én KIJK.nl.

Lees verder