Rachel reageert op ontmoeting Hazes-neefjes

Rachel Hazes

De kinderen van Roxeanne en André Hazes beleefden laatst hun allereerste ontmoeting! Wat vindt oma Rachel Hazes, die naar verluidt op het moment geen (of weinig) contact heeft met haar kinderen, van deze schattige en liefdevolle ontwikkeling?

Fender, het zoontje van Roxeanne en haar vriend Erik, en Dré, het kindje van Monique Westenberg en André, hadden elkaar nog nooit ontmoet. Tot laatst opeens die foto opdook! Monique en Roxeanne hadden 'm allebei op hun socials gezet en volgers reageerden dolenthousiast. Is dit een eerste stap in de richting van verzoening tussen André en zijn zus? We weten het niet. En Rachel ook niet, zo blijkt. 

Reactie Rachel

Rachel heeft volgens weekblad Story voorheen drie keer per week op Fender gepast. Tegenwoordig is de relatie met 'Rox' naar het schijnt bekoeld en zou ze Fender enkel op social media zien. "Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting", geeft ze nu aan in het blad. Uiteraard gaat een moederhart wel sneller kloppen bij zulke beelden! "Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting."

Blije oma

Sinds Rachel een onthullend interview aan RTL Boulevard gaf, is ze weer wat sterker aanwezig in de showmedia. Ze dropte twee grote bommetjes omtrent de Hazes-clan: ze had ten tijde van het interview géén contact met haar dochter en vertelde hard, maar eerlijk over haar 'relatie' met Monique. Die is er namelijk niet. Ze 'heeft niet zoveel' met Monique. Ondanks alle privé-perikelen, doet zo'n foto van de neefjes haar goed. "Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij."