Rachel Hazes heeft geen contact meer met dochter Roxeanne

Door Redactie
Rachel en Roxeanne Hazes

Rachel Hazes was gisteravond bijzonder openhartig bij RTL Boulevard. Niet eerder sprak ze zo uitgebreid over de relatiebreuk met Mike, haar schoondochter Monique met wie ze het niet goed kan vinden en het contact met haar dochter Rox.

Aran Bade wil weten of Rachel nog contact heeft met Roxeanne. "Nee", is het duidelijke antwoord. Ze wil echter niet op de reden ingaan. "Dat is ook een verhaal. Ik laat Rox daarmee in haar waarde. Daar wil ik niet teveel over zeggen, want stel dat is morgen weer goed dan heb ik daar weer een uitspraak over gedaan en dat moet ik niet willen als moeder."

Groot gemis

Ze vindt het echter wel jammer dat er momenteel geen contact is. "Ik mis mijn kleinzoon. Dat doet zeer", reageert Rachel met tranen in haar ogen. "Het is ook uit zelfbescherming. Natuurlijk is het niet altijd fijn, maar ik respecteer het wel." Volgens Rachel is het goed mogelijk dat het over een tijdje wel weer goed komt. "Het is een kwestie van geduld net als voorheen met André." We hopen met haar mee! 

Geluk gunnen

De band met haar zoon is gelukkig wel hersteld, al is ze nog altijd niet enorm te spreken over haar schoondochter Monique. "Luister al wordt André 100 jaar met die vrouw, ik vind het prima. Ik gun hem zijn geluk. Of hij nu samen is met Monique, Klaartje of Josefien, ik vind het allemaal goed", reageert ze, maar een gezellig diner met zijn drieën zit er voorlopig nog niet in. "Ik heb niet zoveel met Monique en sorry kon ik maar wel komedie spelen. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest." 

Bekijk hieronder het hele interview met Rachel. Ze doet namelijk ook nog wat bijzondere uitspraken over Bridget met wie ze nog altijd contact heeft.