Rachel Hazes in Hoge Bomen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rachel Hazes in Hoge Bomen

Rachel Hazes doet boekje open over Monique

|
|

Laatste update:

Rachel Hazes deed gisteren in Jeroen van der Booms nieuwe SBS6-programma Hoge Bomen een boekje open over haar breuk met zoon André en diens relatie met Monique. Het ging er heftig aan toe.

De weduwe van wijlen André Hazes, die 'm nog élke dag mist, deed meerdere 'boekjes' open en liet regelmatig een traantje rollen. Ze blikte openhartig terug op haar roerige leven tot nu toe en uiteráárd kwamen ook haar kinderen voorbij. Ook liet Rachel zich uit over Monique, de vrouw met wie André inmiddels weer een setje vormt. 

'Beschermen'

Rachel blikte terug op de periode dat ze drie jaar geen contact meer had met Dré. "Ik heb geen ruzie gemaakt. Ik heb geprobeerd mijn kind te beschermen voor iets", zei Rachel. En met die 'iets' bedoelde ze diens relatie met Monique. "Maar ik wilde hem niet beschermen voor haar. Monique is een hartstikke goede vrouw, maar ik gunde hem zijn mooie jaren. Ik vond hem te jong. De wereld lag aan zijn voeten en Dré is nooit thuis. Ik vond het zonde dat hij meteen in relatie stapte én een kind nam. Maar het is niet aan mij. Er wordt niet om mijn mening gevraagd."

Spijt

Rachel, die gedurende de uitzending ook een video-boodschap van haar zoon kreeg, heeft achteraf gezien spijt van haar houding tegenover de relatie. "Ik zou het ook nooit meer doen. Al heeft hij er nu één van 80, heeft ze drie gebitten in, zeg ik nog dat ik haar leuk vind." Want zo'n periode zonder contact wil Rachel echt nooit meer meemaken. "De breuk met Dré was de genadeklap, als je drie jaar je kind niet ziet", blikt ze terug. "Ik hoop dit nooit meer met mijn een van mijn kinderen mee te maken. Ik trek dat niet. Ik wil met iedereen ruzie maken maar niet met mijn kinderen."

Lees verder