Rachel Hazes haalt uit naar Monique Westenberg

Rachel Hazes

RTL Boulevard pakt vanavond flink uit: de showrubriek zendt een interview met Rachel Hazes uit. Hierin vertelt ze over de plotselinge breuk met haar ex Mike én - zo zagen we in een sappige preview - deelt ze een spreekwoordelijke tik uit aan Monique Westenberg.

Al jaren spelen er geruchten dat Rachel en Monique, het liefje van haar zoon André Hazes, elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat daar nu écht van klopt, bleef altijd een beetje in de lucht hangen. Eerder zei Rachel dat ze Monique 'een hartstikke goede vrouw' vindt, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat ze elkaar mogen.

Rachel en Monique

Boulevard sloot haar uitzending van gisteren af met een mega-cliffhanger waar we in dit Netflix-binge-tijdperk steeds slechter tegen kunnen, maar goed: sappig was 'ie wel. We zien verslaggever Aran Bade tegenover Rachel op de bank zitten. "Komt het ooit weer goed tussen jou, André én Monique?", vraagt hij. Nou...

Komedie spelen

Daar lijkt het niet op! "Ik heb niet zoveel met Monique", aldus een goudeerlijke Rachel. "En ik kan euh... sorry, kon ik het maar wel. Kon ik maar wel komedie spelen." Want doen alsof je elkaar wél leuk vindt? "Dan was het allemaal veel makkelijker geweest", denkt ze. Vanavond zien we het héle interview. Wij zijn vooral benieuwd of Monique's 'grap' in de richting van haar schoonmoeder nog aan bod komt. Popcorn al in huis gehaald?