'Rachel Hazes gaat alles vertellen over Monique Westenberg'

Door Robin Heerkens
Rachel Hazes in Hoge Bomen

De sappige schandaalboeken van Gordon en Patty Brard verbleken bij het nieuwe boek van Rachel Hazes, die nu in Barcelona woont om flink te schrijven. Althans: die indruk krijgen we als we weekblad Story mogen geloven!

De Hazes-fam domineert de showbizzmedia, ook al geeft Rachel zelf, in tegenstelling tot veel andere BN'ers, niet eens zo heel vaak interviews. Toch laat ze wel eens van zich horen en dan... nou ja, gebeurt er ook echt wat. Met haar nieuwe boek schakelt ze nog effe een tandje bij. 'Weduwe zal ALLES vertellen over schoondochter Monique', kopt Story namelijk in haar nieuwe editie.

Rachel en Monique

Het is al jáááááren bekend dat Rachel en schoondochter Monique niet zo lekker matchen. Daar is met name Rachel al een aantal keer best open over geweest. En volgens het blad gaat ze daar in haar aankomende tweede boek, 'Als je alles weet', dieper op in. 'Er zijn binnen de kring rond haar zoon André en dochter Roxeanne wel zorgen over de gevolgen van Rachels boek binnen de familie Hazes', weet Story. 'Hun onderlinge relatie is al bijzonder broos, en allerhande in de openbaarheid gebrachte gevoelens kunnen die situatie verergeren.'

Rachel over haar boek

Of dat ook echt allemaal zo juicy gaat worden? Dat moeten we nog maar afwachten. Story sprak trouwens ook met Rachel zelf. "Het wordt een oprecht boek met veel ups en downs", zo belooft de weduwe van André Hazes senior. "Ik denk dat de mensen mij na na het lezen van het boek beter gaan begrijpen." Het is nog niet bekend wanneer Rachels boek uitkomt, maar ze werkt er as we speak keihard aan. Schrijf ze!