Sarah van Soelen in eerste tv-interview: 'Beetje wennen'

André Hazes en Sarah van Soelen

Rachel Hazes maakt er geen geheim van dat ze het goed kan vinden met André Hazes' nieuwe liefje Sarah van Soelen, dus het was geen verrassing dat de jonge influencer vandaag opdook bij de opening van Rachels nieuwe zaak. Shownieuws dook erop en pakte de primeur met het eerste tv-'interview' met Sarah.

Rachel opent vandaag de deuren van haar nieuwe theebar en zoon André en zijn bae Sarah stonden samen de pers te woord.

Sarah over media-aandacht

Zo ook Shownieuws. De journalist van de entertainmentrubriek vroeg Sarah naar de media-aandacht die ze nu opeens op haar dak krijgt. "Ja, nieuw. Ja, leuk, gezellig, maar ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor", gaf ze toe. Helpt Dré haar daar een beetje bij? "Natuurlijk wel, maar wat kun je doen? Zij hoeft niet geholpen te worden, want het is gewoon een leuk wijf. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel heel leuk vind vandaag, want ik ben trots op met wie ik mag lopen, snap je?"

Ouders Sarah dolblij

Ook Sarahs ouders kwamen op de opening af en uiteraard werden die ook voor de Shownieuws-camera's getrokken. "Het is een heerlijke gozer en hij zingt elke ochtend voor me", aldus Rudolf, de vader van Sarah. Moeder Rebecca voegt toe dat ze dolblij is dat haar dochter enorm gelukkig is in de liefde, maar stipt ook de media-aandacht aan: "Dit is niet wat je voor ogen hebt natuurlijk, zo'n wereld, maar ik vind dat ze het heel goed doet".

André en Sarah bedreigd

De nieuwe relatie van Dré bracht ook de nodige stress met zich mee. Hij zag zijn vriendin opeens "de meest gehate vrouw van Nederland" worden, vertelde hij eerder deze week in een interview met Veronica Superguide. En dat leidde zelfs tot bedreigingen. Op een gegeven moment moest er zelfs beveiliging aan te pas komen.

De volledige tv-interviews zie je ongetwijfeld vanavond om 18:20 uur en 23:00 uur in Shownieuws op SBS 6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts